SOS’e Limasol Bankası Desteği Sürüyor
SOS Çocukköyü Derneği tarafından başlatılan “ Aile Güçlendirme Projesi Destek Programı”na Limasol Türk Kooperatif Bankası bu yıl da destek oldu.
SOS Çocukköyü’ne yıllardır kurumsal destekler sağlayan Limasol Bankası, toplumsal sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde Derneğin yürüttüğü “ Aile Güçlendirme Projesi Destek Programı”na sponsor oldu. İki kurum tarafından sürdürülen işbirliği sonrasında belirlenen program çerçevesinde Limasol Bankası Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Özsusuzlu ve Halkla İlişkiler ve Reklam Müdürü Özlem Kavaz Soykan SOS Çocuk Köyü merkez ofisini ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında bu yıl başlatılan proje ile ilgili devam eden çalışmalar konusunda Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Erdil Nami ve Ulusal Direktör Ahmet Ataner’den bilgi alındı. Görüşme sonrasında LTKB Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Özsusuzlu yardım çekini Başkan Erdil Nami’ye takdim etti.
Sos Çocukköyü Derneği Yönt.Kr.Başkanı Nami, derneğe uzun yıllardır sürekli katkılar yapan Limasol Türk Kooperatif Bankası için hazırlanan teşekkür plaketini Özsusuzlu’ya verdi. Takdimler sonrasında konuşan Nami, Aile Güçlendirme Projesi Destek Programı çerçevesinde bugüne kadar pekçok çocuğa, bakım, gıda, eğitim ve sağlık gibi temel hizmetler sunduklarını, bu hizmetleri daha etkin ve yaygın konuma getirebilmek için tüm kurum ve kuruluşlardan duyarlıklıklarının devamını beklediklerini belirtti.
Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler de yaptığı değerlendirmede, çocukların mutlu ortamlarda büyüyüp gelişmesinin toplumu güçlendirdiğine inandıklarını ve bu nedenle Aile Güçlendirme Projesine destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Kemaler, konunun hassasiyetinin tüm toplum tarafından algılanmasını ve bu çalışmaların desteklenmesini temenni ettiğini de sözlerine ekledi.